Plaats nu GRATIS jouw OPROEP!

Seksplanet.nl

Plaats jouw oproep
Plaats oproep Members login

Oproep van Roah

Relatie: Vertel ik later
Vervoer: Vertel ik later

Haar oproep: Ik ben een spontane vrouw en in het dagelijkse leven ben heel vrolijk . Lijkt het jou leuk om eens nader tot elkaar te komen dan hoor ik dat graag en zie ik graag een berichtje van jou.

Gevonden oproepjes
Weergave
  Overzicht
  Lijst
Geen resultaten

Recente oproepjes

Plaats jouw oproep

logo

Oproepjes nu online - selecteer een oproep en reageer gratis!

logo

Oproep van de dag

15 december 2017

floske2016

Oproep van Floske2016
Geplaatst op 20-01-16 - 12:05

Leeftijd: 41 jaar
Woonplaats:

Haar oproep: Ben je serieus en heb je een dosis humor. Betrokken en ook evenwichtig. En een gezonde intelligentie. Dan lijkt het mij heel erg leuk om toch eens met jou in contact te komen. Misschien wel het begin van iets heel moois.

logo

Oproepjes in de buurt

Oproepjes in: Nederland & België

map Friesland Friesland Friesland Friesland Noord-Holland Noord-Holland Flevoland Flevoland Groningen Groningen Groningen Zuid-Holland Zuid-Holland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Utrecht Limburg Noord-Brabant Drenthe Gelderland Overijssel Het Brussels Hoofdst West-Vlaanderen Oost-Vlaanderen Henegouwen Vlaams-Brabant Waals-Brabant Namen Luxemburg Luik Limburg_be Antwerpen
logo

Online profielen

# online profielen

Over Seksplanet.nl | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Helpdesk | Prijs | FAQ Voorwaarden | FAQ | Helpdesk

The Right Link B.V.

De minimale leeftijd voor deelname aan deze 1:1 chatdienst is 18 jaar. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk.Eenmalige dienst a € 0,66 tot maximaal € 1,50 per credit. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.

© 2010 - 2017 Alle rechten voorbehouden.